DMCR varoittaa myrkyllisistä hyytelökaloista Krabissa

Krabi -

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) on varoittanut myrkyllisistä hyytelökaloista Ao Nangin laiturin lähellä.

DMCR:n virkailijat kertoivat Phuket Expressille, että he löysivät tällä viikolla vaarallisia laatikkomeduusoja, jotka tunnetaan myös nimellä Sea Wasps, lähellä Ao Nam Maon laituria Ao Nangista.

Viranomaiset kehottivat pistoksen saaneita pesemään sairastunutta ihoaluetta etikalla vähintään 30 sekunnin ajan ja olemaan pesemättä sairasta ihoa juomavedellä tai alkoholilla allergisten reaktioiden välttämiseksi.

Myrkylliset meduusat Etelä-Thain merillä ovat vaara eri aikoina vuodesta, kuten alla olevasta vastaavasta uutisestamme näkyy:

Thaimaan viranomaiset kertovat, että monet ulkomaalaiset uimarit Phuketin rannoilla ovat loukkaantuneet myrkyllisistä meduusoista.

Phuketin hengenpelastajat ovat varoittaneet uimareita portugalilaisista sotamiehistä, myrkyllisistä hyytelökaloista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.