Ruumiin kerrotaan löytyneen saaren läheltä Krabista

Krabi -

Ruumiin kerrotaan kelluvan saaren läheltä Krabista, mutta lehdistöaikaan mennessä viranomaiset eivät ole onnistuneet löytämään vainajaa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin ruumiista kalastusveneen kapteenilta Lantan saaren lähellä maanantaiaamuna (26. kesäkuuta).th).

He lähtivät merelle kahdella veneellä, mutta voimakkaat aallot estivät etsintä- ja palautusoperaation. Ilmoitetun ruumiin sijainti oli kaukana läheisestä maasta ja valtameren ankarista olosuhteista johtuen etsintä keskeytettiin.

Tämä ei ole ensimmäinen äskettäin löydetty Thaimaan vesiltä kelluva ruumis, vaan yksi löydettiin hirveässä kunnossa juuri viime viikonloppuna myös Krabista.

Miehen ruumis, josta puuttuu sekä pää että kätensä, on löydetty kellumasta Phi Phi -saarten läheltä Krabista.

Vain muutama viikko ennen, paikallinen kalastaja löydettiin kelluneena kuolleena merestä lähellä Thalangia, kun poliisi piti onnettomuutta yksin kalastaessa.

Viime kuussa venäläinen turisti löydettiin kellumassa merestä kuolleena Patongin läheltä sen jälkeen, kun väitetään, että aalto kaatoi hänet jaloistaan ​​ja huuhtoutui pois selfietä otettaessa.

Tämän vuoden maaliskuussa sukeltaessaan kadonnut romanialainen mies, jonka etsimiseen viranomaiset viettivät lähes kaksi kuukautta, löydettiin kuolleena merestä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.