Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat kuluneelta viikolta: Chiang Rain entinen luolan pelastuskuvernööri menehtyy ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 19. kesäkuuta 2023 sunnuntaihin 25. kesäkuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat! Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

  1. Myanmarissa ilmoitettiin maanantaiaamuna (19. kesäkuuta) maanjäristyksestä, jonka järistykset tuntuivat jopa Bangkokissa ja Nonthaburissa.

Thaimaassa ei heti raportoitu vahinkoja tai loukkaantumisia.

2. Taiwanilainen mies, joka käveli Nanin maahanmuuttovirastoon, pidätettiin 3,971 XNUMX päivän oleskeluajan ylityttyä.

Hän pyysi upseereilta lisätietoja mahdollisesta oleskelusta pidempään Thaimaan kuningaskunnassa huolimatta siitä, että hän oli viipynyt useiden vuosien ajan.

3. Algerialainen mies pidätettiin Bangkokissa 251 päivää laillisen viisuminsa ylittymisestä, kun hänen väitetään yrittäneen pukeutua naiseksi välttääkseen Thaimaan maahanmuuttoviranomaisia.

Viranomaiset pidättivät 38-vuotiaan algerialaisen miehen, joka oli pukeutunut naiseksi, asuntoalueella Bueng Kumissa.

4. Entinen Chiang Rain kuvernööri, joka oli kuuluisa nuorten jalkapallojoukkueen dramaattista luolapelastusta valvova herra Narongsak Osottanakorn, joka toimi tällä hetkellä Pathum Thanin kuvernöörinä, menehtyi syöpään 58-vuotiaana.

Myöhemmin hänet siirrettiin palvelemaan Phayaon ja Lamphangin kuvernööriksi ennen kuin hän muutti Pathum Thaniin. Lepää rauhassa.

5. Koulun paloharjoituksen aikana käytetty sammutin räjähti ja tappoi yhden koulupojan ja loukkaantui viisi muuta julkisessa lukiossa Bangkokin Dusitin alueella perjantaiaamuna 23. kesäkuuta.

Hiilidioksidisammutin räjähti yllättäen paloharjoituksen aikana, jolloin koulupoika kuoli ja viisi muuta oppilasta loukkaantui. Paloharjoitukset on keskeytetty Bangkokin kouluissa tapahtuman jälkeen.

6. Pääministeri on ilmaissut kiitoksensa Thaimaan kansalaisille yhteisistä ponnisteluista Thaimaan eteläisen saarimaakunnan Phuketin edistämiseksi sen tarjouksessa oikeudesta isännöidä Specialized Expo 2028 -näyttelyä, jonka nimi on "Expo 2028 Phuket Thailand".

Serbia voitti oikeudet messuille.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.