Epäilty väitetään varastavan miljoona bahtia ulkomaalaisen talosta Thalangissa

Thalang –

Epäiltyjen väitetään varastaneen miljoona bahtia käteistä ulkomaalaisen talosta Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta viime viikonloppuna. Varas murtautui Sakoon asuinalueella sijaitsevaan tuntemattomaan ulkomaalaisen taloon.

Epäilty varasti merkkikellon ja käteistä noin 25,000 XNUMX euron arvosta. Varas lensi pois yhteensä miljoonan bahtin arvosta käteistä ja tavaroita. Poliisi jahtaa edelleen epäiltyä/epäiltyjä.

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen viimeaikainen varkaustapaus Phuketissa.

Aikaisemmin tässä kuussa, Yalasta kotoisin oleva varas pidätettiin Phuketissa seitsemästä paikallisesta varkaudesta.

Virustarinassa varas yritti murtautua pankkiin ja epäonnistui valitessaan lähistöllä olevan leipomon Phuketin vanhassakaupungissa.

Toisessa virustarinassa laiton taksinkuljettaja varasti ulkomaalaisen maastoauton ja hänet pidätettiin.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.