Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kaksi kuolemaa Patong Hill Road -onnettomuudessa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 19. kesäkuuta 2023 sunnuntaihin 25. kesäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kiinalainen turisti Phuketissa, joka oli menettänyt yhteyden perheeseensä yli 45 päivää, on palannut heidän kanssaan sen jälkeen, kun sosiaalinen media auttoi heitä yhdistämään.

Eräs laupias samarialainen mainitsi sosiaalisessa mediassa nähneensä hänet tavaratalossa Wichitissä melkein joka ikinen päivä. Oli kuitenkin epäselvää, miksi he olivat keskustassa päivittäin.

2. Kaksi ihmistä julistettiin kuolleeksi kuorma-auton törmättyä lava-autoon Patongin kukkulalla tänä iltapäivänä.

CCTV-materiaalilla näkyy, että kuorma-auto menetti hallinnan laskeutuessaan alas mäkeä ennen kuin törmäsi mäkeä ylöspäin nousevaan avoautoon.

Poliisi on muistuttanut yleisöä isojen ajoneuvojen sallimisesta Patong Hillillä, kun kaksi ihmistä kuoli, kun kuorma-auton kuljettaja menetti hallinnan ja törmäsi lava-autoon.

Suuret ajoneuvot (suuret kuorma-autot ja linja-autot) on kielletty Patong Hillillä kello 6–00 ja 9–00.

3. 36-vuotias espanjalainen mies, jonka nimeen oli merkitty Interpolin punainen ilmoitus, pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä saapuessaan Singaporesta.

36-vuotias espanjalainen mies saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle Singaporesta.

4. Kaksi thaimaalaista turistia, jotka vierailivat kuuluisalla Phuketin rannalla, myönsivät myöhemmin poliisille, että he suostuivat polttamaan rantamyyjien heille antamaa kannabista ja sitten kun he olivat päihtyneitä, he epäilivät väärin, että samat myyjät ryöstivät heidät.

Phuketin poliisi on varoittanut kahta rantamyyjää, kun kaksi Paradise Beachillä vierailtua thaimaalaista turistia myönsi poliisille suostuneensa polttamaan rantamyyjien heille antamaa kannabista.

Kannabis herättää edelleen paljon keskustelua verkossa ja polarisoi mielipiteitä siitä, miten sitä pitäisi käyttää.

5. Huoli on kasvanut sen jälkeen, kun valokuvat sukeltajista koskettelemassa meritähtiä meren alla Phuketissa levisivät viruksena Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Ympäristön suojelemiseksi tarkoitettujen meren rannikkolakien mukaan kiinalaisia ​​turisteja uhkaa jopa kahden vuoden vankeustuomio tai enintään 200,000 XNUMX B:n sakko tai molemmat.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.