Kaksi kiinalaista turistia sai virallisen syytteen Phuketissa tapahtuneen meritähtitapauksen jälkeen

Phuket -

Huoli on kasvanut sen jälkeen, kun valokuvat sukeltajista koskettelemassa meritähtiä meren alla Phuketissa levisivät viruksena Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Ongelma on tuonut esille Facebook-sivu "Monsoon Garbage Thailand" aiemmin tällä viikolla.

He julkaisivat valokuvia, joissa oli viesti, jossa pääteltiin: "Laittomat matkanjärjestäjät, joilla on laittomia matkaoppaita, ovat Racha-saaren ympärillä (Chalongin alueella). Tämä nimenomainen tapaus tapahtui torstaina (22nd) iltapäivällä. Saimme videoleikkeen laupiaalta samarialaiselta. Videoleikkeen sukeltajat näyttivät poimivan meritähtiä ja ottivat valokuvia. Jotkut sukeltajat jopa kiipesivät koralliriutoilla."

He ovat pyytäneet asianomaisia ​​viranomaisia ​​tutkimaan viime päivinä tapahtuneen tapauksen.

Tilanne kiinnitti itse Thaimaan luonnonvara- ja ympäristöministerin Varawut Silpa-archan henkilökohtaisen huomion, joka kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​puuttumaan asiaan ja tutkimaan Koh Racha Yailla tapahtunutta tapausta.

Matkatoimisto todettiin lailliseksi, mutta se perustettiin äskettäin ja sen ensimmäisellä kiertueella Jinyang Holiday Group Co Ltd. He pyysivät virallisesti anteeksi tapahtumaa ja totesivat, että se oli arvokas opetus heidän uudelle yritykselleen. Ei ollut selvää, joutuuko yritys oikeuteen, ja sitä kuvailtiin yhteistyöhaluiseksi viranomaisten kanssa.

Turistien osalta kolme kiinalaista turistia tunnistettiin virusvideolla meren elämää koskettaneiksi ja piteleviksi henkilöiksi, vaikka lehdistöaikaan mennessä vain kaksi on ryhtynyt poliisiksi. Nämä kaksi tunnistettiin Qin Sanyang ja Zhang Wen.

Meren rannikkolain mukaan, jonka tarkoituksena on suojella ympäristöä, kahta kiinalaista turistia uhkaa jopa kahden vuoden vankeusrangaistus tai enintään 200,000 XNUMX B:n sakko tai bottih, toteaa TPN-media.

Mitä tulee kolmatta turistiin, viranomaisten kerrotaan edelleen etsivän tätä tuntematonta henkilöä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.