Phuketin lentoasema järjestää täyden mittakaavan hätäharjoituksen

Phuket -

Phuketin lentokentällä järjestettiin täyden mittakaavan hätäharjoitus: PEMEX 2023.

Phuketin kansainvälinen lentoasema piti perjantaina (2023. kesäkuuta) täyden hätäsuunnitelman nimeltä Full-Scale Exercise: PEMEX 24th). Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkhwan Yodrabam käynnisti harjoituksen virallisesti. Harjoitus oli Kotimaan terminaalin toisessa kerroksessa.

Harjoitukseen sisältyi eloonjääneiden pelastaminen, aktiivinen ampujakoulutus, sabotaasi, tuhopoltto, panttivanki ja julkinen joukkoammuntaturvakoulutus.

Phuketin kansainvälinen lentoasema pyysi yleisöltä yhteistyötä terminaalin sisällä, jotta harjoituksesta EI oteta kuvia tai videoita, koska ulkopuolisella yleisöllä oli mahdollisesti väärinkäsitys siitä, että harjoitus oli vain harjoittelua eikä todellinen tapaus.

Näissä kuvissa näkyvät henkilöt ovat kaikki näyttelijöitä ja pelastushenkilöstöä sekä poliisin, palokunnan ja lentokentän henkilökuntaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.