36-vuotias espanjalainen mies Interpolin punaisella ilmoituksella pidätettiin Phuketin lentokentällä

Phuket -

36-vuotias espanjalainen mies, jonka nimeen oli merkitty Interpolin punainen ilmoitus, pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä saapuessaan Singaporesta.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että torstaina (22nd) he ja Central Investigation Bureau (CIB) pidättivät 36-vuotiaan espanjalaisen miehen, joka saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle Singaporesta. Hänet pidätettiin kansainvälisessä saapumisterminaalissa.

Espanjalainen mies on etsintäkuulutettuna kotimaassaan, ja hänellä on Interpolin punainen ilmoitus väitetystä sarjapetoksesta, johon liittyy useita miljoonia bahteja ja useita uhreja Espanjassa. Phuket Express huomautti, ettei Phuket Immigration ole julkaissut hänen nimeään.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen pidätys Phuketin kansainvälisellä lentokentällä Kazakstanin mies, joka yritti lähteä Thaimaasta, pidätettiin äskettäin väitetystä venäläisen liikemiehen murhayrityksestä Phuketissa. Hän on kiistänyt kaikki syytteet.

Huhtikuussa, thaimaalainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen väitetään salakuljettaneen miljoonia bahtia kokaiinia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.