PM kiittää kaikkia osapuolia epäonnistuneesta Expo 2028 -tarjouksesta huolimatta

BANGKOK (NNT) – Pääministeri on ilmaissut kiitoksensa Thaimaan kansalaisille yhteisistä ponnisteluista Thaimaan eteläisen saarimaakunnan Phuketin edistämiseksi sen tarjouksessa oikeudesta isännöidä Specialized Expo 2028, nimeltään "Expo 2028 Phuket Thailand".

Väliaikaisen hallituksen tiedottaja Anucha Buraphachaisri paljasti, että pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha ilmaisi kiitollisuuden, vaikka Thaimaa ei voittanut tarjousta.

Pääministeri tunnusti ministeriöiden, yksityisen sektorin, julkisen ja paikallisten yhteisöjen yhtenäisyyttä ja yhteistyötä.

Specialized Expo 2027/2028, jonka teemana oli "Elämän tulevaisuus: Harmonyssa eläminen, vaurauden jakaminen", eri sidosryhmät kokoontuivat esittelemään näkemystään ja edistämään Thaimaan valmiutta järjestää tapahtuma. Serbia valittiin kuitenkin Specialized Expon isännöitsijäksi, jolle pääministeri onnitteli.

Anucha totesi lisäksi, että vaikka häntä ei valittu isäntäksi, esitetty valmistautumistaso korostaa yhteistyötä kaikilla sektoreilla. Tämä varmistaa, että Phuketin provinssi on edelleen sitoutunut pitkän aikavälin kehityssuunnitelmaansa keskittyen kestävyyteen useilla näkökohdilla, mukaan lukien infrastruktuuri, taloudellinen kehitys ja kattavan lääketieteellisen palvelukeskuksen perustaminen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.