Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lennon Hong Kong Airlinesilta

Phuket -

Phuket toivotti tervetulleeksi ensimmäisen suoran lennon Hong Kong Airlinesilta.

Keskiviikkona (21st), 2023 Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla, virkamiehet ja henkilökunta toivottivat ensimmäisen suoran lennon Hong Kong Airlinesista Phuketiin, jossa oli 147 matkustajaa.

Phuket Express toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi Thaimaahan ja Phuketiin!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.