Phuket aikoo tulla kansainväliseksi lääketieteelliseksi keskukseksi Expo 2028 -tarjousten häviämisen jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Phuketin provinssi on asettanut tavoitteekseen tulla kansainväliseksi lääketieteelliseksi keskukseksi epäonnistuneen tarjouksensa isännöidä Specialized Expo 2028 -näyttelyä

Thaimaa oli tehnyt tarjouksen Phuketista messujen isännöimiseksi ja korosti saaren soveltuvuutta teemaan "Elämän tulevaisuus: Harmonyssa eläminen, vaurauden jakaminen". Vaikka Phuket menestyi hyvin ensimmäisellä äänestyskierroksella, keräten 16 ääntä Argentiinan 8:aan verrattuna, sen toiveet romahtivat toisella kierroksella vain 15 äänellä Yhdysvaltojen, Espanjan ja Serbian jälkeen.

Takaiskusta huolimatta hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri kiitti väliaikaisen pääministerin Gen Prayut Chan-o-chan puolesta ponnisteluista Phuketin edistämiseksi tarjouskilpailun aikana. Hän vahvisti, että Phuket on edelleen sitoutunut pitkän aikavälin kehityssuunnitelmiinsa keskittyen kestävyyteen sekä infrastruktuurin ja taloudellisen vakauden parantamiseen.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan hahmotteli provinssin jatkuvaa omistautumista näyttelyyn liittyville hankkeille, erityisesti Mai Khaon osa-alueelle suunnitellun tapahtumapaikan muuttamiseen kansainväliseksi terveyskeskukseksi. Tämä aloite pyrkii palvelemaan sekä Thaimaan asukkaiden että ulkomaisten vierailijoiden terveydenhuoltotarpeita.

Samaan aikaan Phuketin maakunnan hallintoorganisaation puheenjohtaja Rewat Areerob paljasti, että keskusteluja käydään 18 paikallisen kumppanin kanssa selvittääkseen hankkeita, joilla pyritään elvyttämään alueen taloutta ja lisäämään matkailua.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.