Sammutin räjähti ja tappoi yhden koulupojan ja haavoitti viittä muuta Bangkokissa

Bangkok -

Koulun paloharjoituksen aikana käytetty sammutin räjähti ja tappoi yhden koulupojan ja loukkaantui viisi muuta julkisessa lukiossa Bangkokin Dusitin alueella perjantaiaamuna 23. kesäkuuta.

Tapaus sattui Rajavinit Mathayomin koulun rakennuksessa Phitsanulok Roadilla lähellä Thaimaan Royal Turf Clubia Nang Loengin alueella.

Hiilidioksidisammutin räjähti äkillisesti noin kello 11 paloharjoituksen aikana, minkä seurauksena koulupoika kuoli ja viisi muuta oppilasta loukkaantui.

Associated Thai Media raportoi, että vainaja oli Mathayom Suksa 5 (luokka 11) oppilas, joka osallistui harjoitukseen. Hänen ikänsä vuoksi TPN-media on salannut hänen nimensä.

Oikeuslääketieteellisen ryhmän mukaan kyseinen sammutin oli räjähtänyt, mikä aiheutti sylinterin repeämisen.

Oikeuslääketieteellinen ryhmä kertoi Associated Thai Medialle, että sylinteri oli uudelleenkäytettävä ilman varoventtiiliä. Alustava analyysi viittaa siihen, että sylinteri oli todennäköisesti täytetty kaasulla ja jätettiin alttiiksi auringolle pitkäksi aikaa, mikä aiheutti lämpötilan nousun. Tämän seurauksena sisäinen paine kasvoi ja johti räjähdykseen varoventtiilin puuttumisen vuoksi, Thaimaan tiedotusvälineet raportoivat.

Oikeuslääkärit tutkivat paikkaa saadakseen lisää todisteita. Tämä on kehittyvä tarina, ja kun asiaankuuluvat viranomaiset julkaisevat lisätietoja, TPN-media toimittaa tarvittaessa lisäpäivityksiä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.