Dugong löydettiin kuolleena Krabista

Krabi -

Dugong löydettiin kuolleena rannalta Lanta Islandilta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että paikalliset löysivät kuolleen dugongin Jao Aoud Beachiltä Koh Klangin osa-alueella Koh Lantan alueella tällä viikolla.

Se oli nuori uros dugong, 1.53 metriä pitkä. Dugongin ruumis alkoi hajota. Sen ruumiista ei löytynyt vakavia haavoja. Rannalla tehtiin ruumiinavaus ja sen suolistosta löydettiin meriruohoa. Kuolinsyytä ei voitu tunnistaa.

Tämä ei valitettavasti ole ensimmäinen Krabista kuolleena löydetty dugong:

Dugong löydettiin kuolleena merestä Krabista.

Dugong löydettiin valitettavasti kuolleena saarelta Krabista.

Päätön dugong löydettiin rannalta Nuea Klongin alueelta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.