Phuket järjestää Peranakan-festivaalin tänä viikonloppuna

Phuket -

Phuket Peranakan Festival järjestetään 23. kesäkuutard kesäkuuhun 25th, 2023 yhdessä paraatin kanssa kuuluisia teitä pitkin Phuketin vanhassakaupungissa.

Festivaali alkaa klo 4, ja sinne on vapaa pääsy. Ihmisiä, jotka haluavat liittyä festivaalille, rohkaistaan ​​käyttämään perinteistä Baba Yaya -asua. Festivaalin kohokohta on perinteinen 30 kilometrin paraati Phang Nga Roadilla ja Thalang Roadilla. Festivaali tarjoaa myös iltaisin valo- ja ääninäytöksen.

Lisätietoja saat Phuketin TAT-toimistosta numerosta 0 7621 1036.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.