Valashai havaittu Phi Phi -saarella

Krabi -

Valashai nähtiin Phi Phi -saarella Krabissa!

Island Diver -yrityksen johtaja Jirasak Puttawan kertoi Phuket Expressille, että hän tallensi tällä viikolla videon valashaista veden alla lähellä Bi Da Nok -saarta Mu Ko Phi Phin kansallispuiston alueella Ao Nangin osa-alueella.

Valashai oli noin kuusi metriä pitkä ja pienten kalojen ympäröimä. Valashaiden näkeminen alueella on yleensä hyvin harvinaista. Jirasak uskoo kuitenkin, että tämä on sama valashai, joka havaittiin viime viikolla.

Vedenalainen ekosysteemi on elpynyt paljon Covid-19-pandemian jälkeen, vaikka vierailijamäärät ovat lisääntyneet, enemmän merieläimiä tulee alueelle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.