Soi Romanee Phuketissa Thaimaassa 19. sijalla maailman 20 kauneimman kadun joukossa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kaakkois-Aasian uutissivusto Seasia.Stats on valinnut "Maailman 20 kauneinta katua", joka sisältää runsaasti pastellivärejä, ainutlaatuisia arkkitehtonisia yksityiskohtia ja viehättävimpiä.

Soi Romanee Phuketissa Thaimaassa sijoittui 19. sijalle vanhojen siirtomaarakennusten kauneudellaan kiinalais-portugalilaiseen tyyliin ja taiteellisesti kirkkain värein.

Monet niistä on kunnostettu kahviloksi, matkamuistomyymälöiksi ja majataloiksi, ja osa niistä on edelleen asuinrakennusta. Kaikki tämä tekee Soi Romaneesta siksi aina eloisan ja miellyttävän paikan viettää aikaa.

LÄHDE: PRD

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.