Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Paetongtarn on saanut Covid-19-tartunnan

Thaimaa -

Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Paetongtarn "Ung Ing" Shinawatra, entisen pääministerin Thaksin Shinawatran tytär, on saanut COVID-19-tartunnan toisen kerran.

Ung Ing julkaisi henkilökohtaisessa Instagramissaan keskiviikkona (21st). Hän sanoo: "Minulla on ollut kurkkukipu sunnuntaista (18. kesäkuuta) lähtienth). Tein ATK-testin joka päivä sen jälkeen, mutta tänään se oli positiivinen. Toivon, että kaksi lastani eivät ole saaneet tartuntaa."

TPN-media huomautti, että tämä on toinen kerta, kun Ung Ing on saanut Covid-19-tartunnan. Tänä iltapäivänä hänen oli määrä pitää henkilökohtainen seminaari poliittisen puolueensa kanssa, mutta hän ei voi nyt liittyä.

Samaan aikaan hän ei ole ainoa kuuluisa thaimaalainen poliitikko, jonka testi on tänään positiivinen.

Pääministeri odottaa ja Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat on saanut COVID-19-tartunnan kolmatta kertaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.