Onnittelut Serbialle tarjouksen voittamisesta Specialized Expo 2027:n isännöimisestä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että Serbia Belgrad on valittu Specialized Expon isäntävaltioksi teemalla "-" Tämä päätös on seurausta Bureau International des Expositionsin keskiviikkona 21. kesäkuuta 2023 Pariisissa järjestämästä äänestyksestä.

Team Thailand kiittää sydämellisesti kaikkia sektoreita, jotka ovat mukana tässä poikkeuksellisessa tarjouskilpailussa. Horjumaton tukesi ja omistautunut ponnistelusi ovat auttaneet muotoilemaan tätä merkittävää matkaa.

Phuket jatkaa käsivartensa avaamista ja toivottaa tervetulleeksi vieraita ympäri maailmaa kokemaan sen kiehtovaa kauneutta, rikasta kulttuurista monimuotoisuutta ja aitoa lämmintä vieraanvaraisuutta.

LÄHDE: EXPO 2028 Phuket Thaimaa

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.