Phuketin matkailu elpyi ulkomaisten vierailijoiden tulvan keskellä

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) - Phuketin maakunta on todistamassa kansainvälisten matkailijoiden kasvua, ja kiinalaiset matkailijat ovat edelläkävijöitä, ja niitä seuraavat Venäjältä ja Australiasta.

Phuket Tourist Associationin (PTA) varapuheenjohtaja Thanawat Oncharoen huomautti, että useimmat kiinalaiset turistit ovat itsenäisiä matkailijoita, kun taas maasta tulevien matkaryhmien määrä on edelleen suhteellisen pieni. Vaikka kansainvälisten saapuvien määrä on 70 prosenttia pandemiaa edeltävästä tasosta, tämä luku on merkittävä parannus viime vuodesta.

Phuketin viranomaiset pyrkivät tänä vuonna aktiivisesti toivottamaan tervetulleiksi turisteja Kazakstanista ja Israelista monipuolistamaan matkailijakuntaansa. Lisäksi Lähi-idän odotetaan myötävaikuttavan turistien tulvaan tähän aikaan vuodesta, koska monet alueen matkustajat odottavat innolla Phuketin sadekaudesta nauttimista.

Viranomaisten mukaan intialaisten ja australialaisten vierailijoiden luvut ovat jo palanneet pandemiaa edeltävälle tasolle, mikä korostaa Phuketin matkailualan kestävyyttä.

Samaan aikaan Sueksit Suwannaditsakul, Thaimaan hotelliliiton eteläisen osaston puheenjohtaja, ilmoitti, että hotellien käyttöaste Phuketissa pysyi vakaana lupaavissa 70 prosentissa tammi-toukokuussa. Saarella on noin 3,000 200,000 hotellia, joissa on noin XNUMX XNUMX huonetta, jotka tarjoavat runsaasti majoitusvaihtoehtoja matkailijoille.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuketin toimiston johtaja Lertchai Wangtrakuldee kertoi, että Phuket on jo vastaanottanut yli 6 miljoonaa kotimaista ja kansainvälistä matkailijaa tämän vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana, mikä on johtanut hämmästyttävän 196 miljardin bahtin lisäys paikalliseen talouteen. .

TAT odottaa nyt tervetulleeksi Phuketiin 12 miljoonaa turistia tänä vuonna.

Tiedot ja lähde: NNT

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.