PÄIVITYS: Kaksi Paradise Beachin rantamyyjää varoitti, että kannabiksen tupakointi voi olla yleistä haittaa

Phuket -

Phuketin poliisi on varoittanut kahta rantamyyjää, kun kaksi Paradise Beachillä vierailtua thaimaalaista turistia myönsi poliisille suostuneensa polttamaan rantamyyjien heille antamaa kannabista.

Edellinen tarinamme:

Kaksi turistia myönsivät poliisille, että he molemmat suostuivat polttamaan kannabista itse, EIVÄT suostutelleet tai pakottaneet heitä.

Nyt päivitykseen:

Karonin poliisipäällikkö everstiluutnantti Chana Sutthmart kertoi Phuket Expressille tiistaina (20. kesäkuuta)th), että kaksi miespuolista rantamyyjää, jotka tunnistettiin Mr. Sophoniksi, 44, ja herra Komsaniksi, 42, vietiin Karonin poliisiasemalle. Heille kerrottiin, että kannabiksen tupakoinnista julkisella paikalla voi tulla yleistä haittaa. Jos joku ilmoittaa heistä, hän voi joutua oikeustoimiin ja saada vankeutta enintään kolmeksi kuukaudeksi tai jopa 25,000 XNUMX bahtin sakot tai molemmat.

Molemmat ovat luvanneet Karonin poliisille, että he eivät jatkossa polta kannabista rannalla tai julkisesti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.