PÄIVITYS: Poliisi muistuttaa yleisöä Patong Hillin suurille ajoneuvoille kielletyistä ajoista

Patong -

Poliisi on muistuttanut yleisöä Patong Hillille sallituista suurista ajoneuvoista sen jälkeen kaksi ihmistä julistettiin kuolleeksi, kun kuorma-auton kuljettaja menetti hallinnan ja törmäsi lava-autoon.

Edellinen tarinamme:

CCTV-materiaalilla näkyy, että kuorma-auto menetti hallinnan laskeutuessaan alas mäkeä ennen kuin törmäsi mäkeä ylöspäin nousevaan avoautoon.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi on antanut muistutuksen maakunnan määräyksestä, joka annettiin 21. joulukuuta viime vuonna. Suuret ajoneuvot (suuret kuorma-autot ja linja-autot) on kielletty Patong Hillillä kello 6–00 ja 9–00.

Traaginen onnettomuus oli tärkeä keskustelunaihe Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.