Turistit uskoivat virheellisesti, että heidät oli ryöstetty kannabista tupakoinnin jälkeen rantamyyjien kanssa Phuketissa

Phuket -

Kaksi thaimaalaista turistia, jotka vierailivat kuuluisalla Phuketin rannalla, myönsivät myöhemmin poliisille, että he suostuivat polttamaan rantamyyjien heille antamaa kannabista ja sitten kun he olivat päihtyneitä, he epäilivät väärin, että samat myyjät ryöstivät heidät.

Tarina Freedom Beachillä vierailleista mies- ja naispuolisista thaimatkalaisista levisi sosiaalisessa mediassa. Tarinan mukaan kaksi turistia tapasivat rantamyyjiä ja yrittivät polttaa kannabista heidän kanssaan. Turistit pelkäsivät, että samat myyjät ovat saattaneet ryöstää heidät sen jälkeen, kun naisturisti nousi ja joutui viemään paikalliseen sairaalaan vainoharhaisuuden vuoksi.

Karonin poliisipäällikkö everstiluutnantti Chana Sutthmart kertoi Phuket Expressille maanantaina (19. kesäkuuta)th), että tapaus tapahtui viime viikolla (16. kesäkuutath) aikaisin iltapäivällä. Kaksi thaimaalaista turistia olivat molemmat 21-vuotiaita. Myöhemmin he tapasivat kaksi 44- ja 42-vuotiasta miespuolista rantamyyjää, jotka polttivat kannabista. Kaikkien heidän nimensä salattiin.

Pariskunta pyysi polttamaan kannabista heidän kanssaan ja päihtyessään ennen kuin hengenpelastajat rannalla veivät heidät sairaalaan. Turistit tekivät Karonin poliisille ilmoituksen, jossa he väittivät kadottaneensa lompakon rannalla. He pelkäsivät, että joku varasti sen heiltä.

Kaksi turistia myönsivät poliisille, että he molemmat suostuivat polttamaan kannabista itse, EIVÄT suostutelleet tai pakottaneet heitä. Myöhemmin he saivat selville, että he olivat jättäneet tavaransa eri paikkaan rannalla, eikä niitä varastettu.

Turistit voivat myös hyvin sairaalamatkansa jälkeen ja olivat lähteneet vain siksi, että he eivät tunteneet marihuanaa ja sen tuntemuksia.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.