Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Kuukausi vaalien jälkeen ja enemmän

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 12. kesäkuuta 2023 sunnuntaihin 18. kesäkuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat! Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

  1. Move Forward -puolueen johtajaa ja pääministeriehdokasta Pita Limjaroenratia tutkitaan parhaillaan hänen väitetystä omistusosuudestaan ​​iTV Oyj:ssä. Jos nämä väitteet osoittautuvat todeksi, se voi johtaa hänen hylkäämiseen pääministerin tehtävästä ja sitä seuraavaan kieltoon ryhtyä politiikkaan.
  2. 4. armeijaalueen komentaja on ilmaissut huolensa Etelä-Thaimaan nuorista, joita mahdollisesti manipuloidaan poliittisissa tarkoituksissa.

Hänen huomautuksensa seuraavat äskettäistä tapausta, jossa niin kutsuttu Pelajar Bangsa "kansallinen opiskelijaliike" isännöi erityistä foorumia nimeltä "Oman tulevaisuutemme määrittäminen".

3. Kolme ulkomaalaista ja kaksi thaimaalaista ovat loukkaantuneet, kun Krabille suuntautunut pakettiauto törmäsi Phatthalungissa.

Yksi heistä loukkaantui vakavasti.

4. Vaalilautakunta (EY) valmistautuu sertifioimaan vaalipiirijärjestelmään 329 kansanedustajaa, kun taas sertifiointia odottaa noin 71 kansanedustajaa.

Lisäksi kesäkuun 14. päivä on kuukausi Thaimaan parlamenttivaalien jälkeen 14. toukokuuta.

5. Kolmekymmentäkaksi työpaikalleen kuljetettua tehdastyöntekijää on selvinnyt linja-autoturmasta Ayutthayassa Keski-Thaimaassa.

Bussissa oli 32 tehtaan työntekijää, joista kolme loukkaantui kohtalaisesti ja 29 muuta lieviä vammoja. Loukkaantuneet vietiin useisiin paikallisiin sairaaloihin sairaanhoitoa varten.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.