Merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkosta Phang Nga Beachiltä

Phang Nga -

Merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkkoihin joutuneena Phang Ngan rannalta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tällä viikolla paikalliset ilmoittivat heille kuolleen merikilpikonnan löytyneen rannalta Thaimaan Mueangin alueella.

He saapuivat rannalle löytääkseen kuolleen Olive Ridley -merikilpikonnan. Se oli 49 senttimetriä leveä ja 65 senttimetriä pitkä. Sen sukupuolta ja kuolinsyytä ei voitu erottaa vakavan hajoamisasteen vuoksi. Kuolleesta kilpikonnasta löytyi kalastusverkko. Myöhemmin kuollut merikilpikonna haudattiin rannalle.

DMCR:n virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että Olive Ridley -merikilpikonnien määrä Thaimaassa on vähentynyt, koska ne yleensä löytävät ruokansa läheltä rannikkoa ja rantoja, mutta heillä on ollut ongelmia tämän kanssa viime aikoina. Niiden munivien määrä on myös erittäin pieni.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.