Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Heidän kuninkaalliset majesteettinsa Kuningas ja kuningatar vierailevat Phuketissa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 12. kesäkuuta 2023 sunnuntaihin 18. kesäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn ja Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana johtivat avajaisia ​​hovioikeuden alueella 8 ja uudessa Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa.

Kuningas ja kuningatar tervehtivät ja heiluttivat käsiä reitin varrella kuninkaallisessa autossa, joka ajoi hitaasti, jotta ihmiset voisivat osoittaa kunnioitusta. Heidän majesteettinsa palasivat Phuketin kansainväliselle lentokentälle seremonian jälkeen.

2. Paikallisen taksinkuljettajan väitetään hyökänneen mobiilisovelluksen taksiautoon ja hypänneen sen päälle ulkomaalaisen matkustajan kanssa Thalangin alueella.

Kahta paikallista taksinkuljettajaa syytetään omaisuusvahingosta ja uhkailusta sen jälkeen, kun he törmäsivät "mobiilisovelluksen" taksiautoon ja hyppäsivät sen päälle ulkomaisten matkustajien ollessa sisällä.

Näyttää siltä, ​​että Phuketissa tulee uusia taksiongelmia joka päivä.

3. Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli varastanut auton ulkomaalaiselta Phuketissa.

Suomalaismieheltä Phuketissa auton varastamisen jälkeen pidätetty epäilty oli juuri vankilasta vapautunut laiton taksinkuljettaja.

Suomalainen mies oli erittäin kiitollinen autonsa palauttamisesta.

4. Yli 6,000 XNUMX potilasta on kärsinyt ripulista Phuketissa viikon aikana sen jälkeen, kun monet heistä ovat saaneet norovirustartunnan, sanoi Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO).

Jää- ja vesitehtaan testitulokset eivät osoittaneet Noroviruksen aiheuttamaa kontaminaatiota sen jälkeen, kun yli 6,000 XNUMX potilasta kärsi ripulista Phuketissa viikossa, ja monet heistä olivat saaneet viruksen positiivisen tuloksen.

Syy on edelleen tuntematon.

5. Belgialainen mies ampui itsensä kuoliaaksi ampumaradalla Rawaissa.

Poliisi havaitsi, että ulkomaalainen oleskeli Phuketissa ja oli expat, koska hänellä oli moottoripyörän ajokortti ja muut paikalliset asiakirjat.

6. Department of Special Investigation (DSI) teki ratsian kirjanpito- ja lakiyhtiöön Chalongissa, koska sen väitettiin olleen ulkomaalaisten laiton verkkoehdokas sata miljoonaa bahtia yhteensä vahingoista.

Tulevaisuuden ongelma on, että maat kuuluvat vihdoin ulkomaalaisille, mikä on jyrkästi Thaimaan lain vastaista ja mistä tämä ratsastus sai alkunsa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.