Kaksi ihmistä kuoli kuorma-auton törmättyä lava-autoon Patong Hillillä – VIDEO

Patong -

Kaksi ihmistä julistettiin kuolleeksi kuorma-auton törmättyä lava-autoon Patongin kukkulalla tänä iltapäivänä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta Suwan Khiri Wongin temppelin (Patongin temppelin) lähellä olevassa mutkassa maanantai-iltapäivällä (19. kesäkuuta).th).

He ja Phuket Express saapuivat paikalle ja huomasivat, että kuorma-auto oli törmännyt pää edellä vaurioituneeseen lava-autoon mäkeä alaspäin kuljetetussa kaarteessa.

Kaksi lava-autossa olevaa henkilöä, Prasarn Prateep Na Thalang, 64, ja Kamet Chueayuan, 62, todettiin molemmat kuolleiksi tapahtumapaikalla. Pelastustyöntekijät vapauttivat ruumiinsa hydraulisella leikkurilla hylystä.

Kuorma-auton kuljettaja, Piyarat Kaewprasit, 38, oli loukannut olkapäätään. Liikenne vaihtui ylös ja alas mäkeä pitkin. Hän ei heti julkaissut tiedotetta lehdistölle kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta.

CCTV-materiaalilla näkyy, että kuorma-auto menetti hallinnan laskeutuessaan alas mäkeä ennen kuin törmäsi mäkeä ylöspäin nousevaan avoautoon. Patongin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi mahdollisia lisäoikeudellisia toimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.