Venäläinen turisti loukkaantui riiteltyään baarin työntekijän kanssa Bangla Roadilla Patongissa, Phuketissa

Patong-

Naispuolinen venäläinen turisti loukkaantui lievästi, kun hänen kerrotaan joutuneen riitaan työntekijän kanssa viihdekeskuksessa Bangla Roadilla Patongissa. Yksityiskohdat ovat kuitenkin rajallisia.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna naispuolinen venäläinen turisti, jonka nimeä hänen pyyntönsä salasi, ilmoitti heille, että Bangla Roadilla sijaitsevan viihdepaikan työntekijän väitettiin hyökänneen hänen kimppuunsa. Myös Patongin poliisi salasi tapahtumapaikan nimen meneillään olevaan tutkintaan.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle tapahtumapäivänä ja baarin työntekijä, jonka nimeä myös salattiin, kertoi Phuketin turistipoliisille, että naispuolinen venäläinen turisti riiteli hänen kanssaan suullisesti, mikä muuttui pieneksi fyysiseksi riidaksi. Poliisi ei antanut lisätietoja, mutta molemmat osapuolet vietiin Patongin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen tapaus, jossa turisti joutuu vaikeuksiin baareissa, kuten vastaava tilanne tapahtui Pattayalla tänä viikonloppuna toisen venäläisen turistin kanssa. Tässä tilanteessa kuitenkin kävi ilmi, että toinen asiakas hyökkäsi turistin kimppuun.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.