Phuketin lentoasema järjestää täyden mittakaavan harjoituksen: PEMEX 2023

Phuket -

Phuketin lentokenttä on ilmoittanut järjestävänsä täyden mittakaavan PEMEX 2023 -harjoituksen.

Phuketin kansainvälinen lentoasema ilmoitti maanantaina (19th), että täydellinen hätäsuunnitelma nimeltä Full-Scale Exercise: PEMEX 2023 järjestetään myöhemmin tällä viikolla. Harjoitus sisältää julkisen joukkoammuntaturvakoulutuksen skenaarion.

Harjoitus pidetään Phuketin kansainvälisen lentokentän kotimaan terminaalin toisessa kerroksessa perjantaina (10.) klo 00 alkaen.rd), yksi.

Phuketin kansainvälinen lentoasema pyytää yleisöltä yhteistyötä terminaalin sisällä, jotta harjoituksesta EI oteta kuvia tai videoita, koska ulkopuolisilla yleisöllä saattaa olla väärinkäsitys siitä, että harjoitus on vain harjoittelua eikä todellinen tapaus.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.