Tuli tuhoaa rantasängyt Patong Beachillä yöllä – VIDEO

Patong -

Salaperäinen tulipalo on tuhonnut kymmeniä rantavuoteita Patongin rannalla yössä.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että puolenyön jälkeen 19. kesäkuutath heille ilmoitettiin tulipalosta Patong Beachillä lähellä Banana Walkia. Phuketin turistipoliisi ja Patongin palomiehet saapuivat nopeasti paikalle yhdellä paloautolla.

Palo havaittiin voimakkaasti liekeissä rantapenkkipinosta. Myös lähellä oleva suuri sähkörasia vaurioitui, mikä aiheutti sähkökatkon läheisellä ranta-alueella. Palo saatiin lopulta sammutettua, eikä henkilövahinkoja kerrottu.

Palon tarkkaa syttymissyytä selvitetään vielä lehdistöhetkellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.