Ulkomaalaisten riitely asunnon meluhäiriöistä päättyy halauksiin

Phuket -

Venäläinen mies soitti turistipoliisille sen jälkeen, kun amerikkalainen mies oli aiheuttanut hänelle hankaluuksia Phuketissa sijaitsevassa asuntohuoneistossa, joka hänen mukaansa häiritsi jatkuvasti ja aiheutti meluhaittaa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (15. kesäkuuta), että Phuketissa asuntohuoneistossa yöpynyt venäläinen mies ilmoitti heille amerikkalaisesta, joka yöpyi hänen huoneensa lähellä samassa kompleksissa ja väitti käyttäneen laseria osoittaakseen silmät melkein joka päivä. Amerikkalainen sanoi hänelle myös töykeitä sanoja ja avasi aina kovaa musiikkia ja häiritsi muita asunnossa, väitti venäläinen mies.

Phuketin turistipoliisi keskusteli amerikkalaisen miehen kanssa, joka myönsi tehneensä sen, mitä venäläinen mies oli ilmoittanut.

Phuket Express huomautti, että sitä ei mainittu, miksi amerikkalainen mies teki niin.

Amerikkalainen mies pyysi anteeksi venäläiseltä mieheltä, ennen kuin he molemmat päätyivät kättelemään ja halaamaan.

Phuket Expressin mukaan Phuketin turistipoliisi ei paljastanut miesten ja asunnon nimiä heidän yksityisyytensä vuoksi.

=======================

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.