75-vuotias mies löydettiin ammutuksi metsästä Kathussa, Phuketissa

Kathu -

75-vuotias mies löydettiin ammuttuna metsästä lähellä patoa Kathussa.

Paikalliset asukkaat ilmoittivat Kathun poliisille, että he olivat löytäneet ruumiin metsästä lähellä golfkentän takana olevaa patoa juuri puolenyön jälkeen (17. kesäkuuta). Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat lähelle tapahtumapaikkaa, joka sisälsi 1.5 kilometrin kävelyn metsäiselle kukkulalle.

Ruumis tunnistettiin herra Sawat Huahiniksi, 75. Hänen kallossaan löydettiin luotihaava. Uskotaan, että herra Sawat kuoli vähintään 8 tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin.

Hänen paikalla olleet sukulaisensa kertoivat poliisille, että herra Sawat oli kotoisin Trangista. Hän omisti hedelmä- ja kumiviljelmän lähellä tätä aluetta ja asui kotassa kukkulalla kahden veljentyttärensä kanssa. Klo 6 perjantaina (00th) hän puhui vaimonsa kanssa matkapuhelimessa kävellessään mökille. Sen jälkeen hänen vaimonsa ei kuitenkaan saanut häneen yhteyttä. He lähtivät etsimään häntä ennen kuin löysivät hänen ruumiinsa.

Poliisi etsii nyt järkyttävän murhan epäiltyä ja motiivia.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.