Wichitin laiturilta löytyi heikko delfiini

Wichit –

Uupunut delfiini on pelastettu löydettyään läheltä Wichitin laituria.

Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center Phuketissa kertoi Phuket Expressille, että torstaina (15. kesäkuuta) heille ilmoitettiin heikosta delfiinistä Phuketin tullitalon laiturilla Wichitissä.

He saapuivat laiturille löytääkseen delfiinin, joka oli vielä elossa. Urosdelfiini on 193 senttimetriä pitkä ja painaa 42 kiloa. Delfiinistä ei löytynyt haavoja, mutta delfiini oli uupunut. Delfiini vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Wichitiin hoitoon ennen kuin se päästettiin takaisin mereen.

Keskuksen työntekijät eivät kuitenkaan maininneet, onko delfiini sama, joka havaittiin Tha Jeen -kanavalla Rassadassa, kuten alla käsiteltiin:

Delfiini havaittiin kanavassa Rasadan osa-alueella Mueang Phuketissa.

=======================

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.