Khaolak Surf Festival 2023 on käynnissä

Khaolak, Phang Nga –

Khaolak Surf Festival 2023 järjestetään 18. kesäkuuta astith.

Thaimaan matkailuviranomainen Phang Nga Office (TAT Phang Nga) kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään Memories Beachillä Khaolakin Kuek Kakin osa-alueella, Takua Pa. Festivaali on osa AMAZING ULTIMATE FESTIVAL -kampanjaa.

Khaolak Surf Festivalilla on monia aktiviteetteja, mukaan lukien surffauskilpailut ja konsertit KHAN THAITANIUM / TWOPEE SOUTHSIDE / VALENTINA PLOY / LAZYLOXY & SAMBLACK / TONTRAKUL / MAIYARAP.

Tarjolla on myös muita aktiviteetteja, kuten kirpputori / FOOD ZONE / SHOPPING ZONE / WORKSHOP / STREET ART / LIVE MUSIC & DJ.

Festivaaleille on vapaa pääsy!

=======================

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.