Pariskunta pidätettiin Phuketissa yli 20 miljoonan bahtin uhreille maksaneen investointihuijauksen johdosta

Phuket -

Thaimaalainen pariskunta pidätettiin Phuketissa, kun heidän väitetään pettäneen useilta uhreilta yli 20 miljoonan bahtin vahingonkorvauksia myymällä vääriä sijoituksia.

Central Investigation Bureau (CIB) raportoi tällä viikolla, että he ovat pidättäneet pariskunnan, joka tunnetaan vain herra Sanit, 37, ja neiti Amphon, 34, vuokrahuoneesta Sri Soonthornissa, Thalangissa. Pidätys seurasi Ayutthayan provinssin tuomioistuimen antamaa pidätysmääräystä, jossa molempia syytettiin petoksesta. Molemmat epäillyt ovat kiistäneet syytteen ja ilmoittaneet olevansa syyttömiä.

CIB:n mukaan pariskunta loi Facebook-sivun houkutellakseen ihmisiä tekemään niin sanottuja matalariskisiä sijoituksia korkealla tuotolla, mikä ei toiminut luvatulla tavalla. Vahingonkorvauskustannukset ovat noin 20 miljoonaa bahtia. Sanit kertoi CIB:n poliisille, ettei hän tiennyt sijoitusohjelmasta mitään ja väitti luovuttaneensa pankkitilinsä tyttöystävälleen ja heittäen tämän bussin alle. Tyttöystävästään rouva Amphon sanoi, ettei hän aikonut huijata ketään, mutta ei selventänyt tiedotusvälineille enempää.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken lehdistöajan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.