Upea Thaimaan kulinaarinen kaupunki: Phuket

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tule mukaan Incredible Thailand Culinary City -tapahtumaan Phuketissa klo 16-18

Kesäkuu! itsellesi kiehtova kokemus, kun yli 30 arvostettua ravintolaa eri puolilta Thaimaasta kokoontuu Phuketiin esittelemään kulinaarista kykyään Incredible Thailand Culinary City -tapahtumassa!

Lähde kulinaariseen odysseiaan, jossa uppoudut ihastuttavalle matkalle Thaimaan makujen läpi. Tutustu yli 30 poikkeukselliseen ravintolaan, joista jokainen edustaa maamme parasta ruokaa. Paikallisista herkuista kansainvälisiin herkkuihin, nauti gastronomisesta seikkailusta, joka jättää makuhermosi kunnioitukseen. Kokemuksesi parantamiseksi järjestämme sinulle myös maailmanluokan thaimaalaisen ruokanäyttelyn. Ja paras osa? Tähän poikkeukselliseen tapahtumaan on täysin ilmainen sisäänpääsy!

Paljasta taito valmistaa hienoja paikallisia jälkiruokia ja ruokia osallistumalla mukaansatempaaviin työpajoihin. Tutustu etelän kuuluisien kulinaaristen laitosten salaisuuksiin ja tutustu niiden ruoanlaittotekniikoiden monimutkaisuuteen. Erikoisherkkuna meillä on jännittäviä käteisesitelahjoja arvoltaan 100 bahtia! Näillä seteleillä voi maistella tapahtumassa tarjolla olevia herkullisia herkkuja.

Sijainti: Jungceylon, The Bay Zone, Phuket
Päivämäärä: 16.–18
Aukioloajat: 11 – 00

Valmistaudu nauttimaan unohtumattomasta kulinaarisesta kokemuksesta Incredible Thailand Culinary City -tapahtumassa Phuketissa. Merkkaa kalenteriisi ja tule mukaan tähän suussa sulavaan juhlaan! Lisätietoja saat viralliselta tapahtumasivulta: Amazing Thailand Culinary City

Lähde: Thaimaan matkailuviraston Phuketin (TAT) Facebook-sivu / PRD
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.