PÄIVITYS: Epäilty, joka varasti suomalaisen miehen auton Phuketissa, on laiton taksinkuljettaja

Phuket -

Suomalaismieheltä Phuketissa auton varastamisen jälkeen pidätetty epäilty oli juuri vankilasta vapautunut laiton taksinkuljettaja.

Edellinen tarinamme:

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun epäilty oli varastanut katumaasturin tuntemattomalta ulkomaalaiselta asuntoalueella Koh Kaewissa Mueang Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Keskusrikospoliisi (CIB) julkaisi tapauksesta lisää yksityiskohtia tällä viikolla. Ulkomaalainen uhri tunnistettiin Suomen kansalaiseksi, mutta hän pyysi nimensä salaamista hänen yksityisyytensä vuoksi. Epäillyn nimi on Suwit 'Jack' Jantaharn, 32, jota syytetään varkaudesta. Viranomaiset havaitsivat, että Suwit oli juuri vapautettu vankilasta.

Suwit myönsi poliisille, että hän on nyt laiton taksinkuljettaja päästyään vankilasta varkauden takia. Hän varasti ulkomaalaiselta katumaasturin, joka oli pysäköity talon sisälle.

Suwitin mukaan hän vain "halusi saada katumaasturin, jotta hän voisi myydä sen Bangkokissa".

Suwit on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.