PÄIVITYS: Norovirusta EI löydy Phuketin jää- ja vesitehtaista

Phuket -

Jää- ja vesitehtaan testitulokset eivät osoittaneet Noroviruksen aiheuttamaa kontaminaatiota sen jälkeen, kun yli 6,000 XNUMX potilasta kärsi ripulista Phuketissa viikossa, ja monet heistä olivat saaneet viruksen positiivisen tuloksen.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO) tutkii, että monet Phuketin opiskelijat saivat ripulin.

Yli 6,000 70 ripulipotilasta Phuketissa, joista XNUMX % on infektoitunut Noroviruksella. Kuusi jäätekijää, mukaan lukien vesivarat, on testattu. Testitulokset paljastuvat noin viikon kuluttua.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan terveysviraston (PPHO) ylilääkäri Koosak Kookietikun kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (14. kesäkuuta)th), että testitulokset kuudesta jäätehdasta ja kolmesta Phuketin vesitehdasta EIVÄT ole olleet Noroviruksen saastuttamia alkuperäisessä tarkastelussa. PPHO yrittää kuitenkin edelleen löytää "noroviruksen" lähdettä.

Samaan aikaan PPHO on todennut, että potilaiden määrä näyttää vähenevän, ja totesi tilanteen olevan hallinnassa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.