Mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen epäillään syyllistyneen 25 miljoonan bahtiin yrityspetokseen

Phuket -

Miespuolinen välittäjä pidätettiin Phuketissa, kun hän väitti pettäneen yritykseltä 25 miljoonaa bahtia vahingonkorvauskustannuksista.

Central Investigation Bureau (CIB) ilmoitti pidättäneensä miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Panyawatiksi, 47. Hän on tuntemattoman yrityksen entinen välittäjä Nakhon Ratchasimassa. Hänen väitettiin luoneen väärennettyjä asiakirjoja ja pettäneen yhtiöltä rahaa yhteensä 25 miljoonalla bahtilla.

CIB:n virkailijat eivät pitäneet yrityksen nimeä, toteaa The Phuket Express, lisäsyytteiden ja tutkinnan vuoksi.

CIB:n virkailijat havaitsivat, että Panyawat oli piilotettu Phuketissa ja pidätettiin kaupasta Thalangissa. Häntä syytetään väärennettyjen asiakirjojen luomisesta ja petoksesta.

Panyawat ei esittänyt välittömästi syytteitä, eikä ollut tiedossa, oliko hänellä asianajajaa lehdistöhetkellä.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.