Paljon kuolleita äyriäisiä aiheuttavat pahaa hajua Rawai-järven ympärillä

Phuket -

Viranomaiset tarkastivat järven Rawaissa sen jälkeen, kun monet kuolleet äyriäiset aiheuttivat pahaa hajua alueelle.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (14th) he tarkastivat Naiharn-järven sen jälkeen, kun paikalliset olivat ilmoittaneet heille, että "Chicken Spur Shells" -kuoret löydettiin kuolleina, mikä aiheutti pahan hajun järven ympärillä. Rawain kunnan henkilökunta poisti välittömästi kaikki kuolleet äyriäiset järvestä.

Vesiportti on myös avattu, jotta merivesi pääsee järveen laimentamaan saastumista. Viranomaisten mukaan kuolinsyy oli vuorovesi. Nämä äyriäiset eivät käytännössä pystyneet liikkumaan nopeasti laskuveden aikaan.

Muissa vastaavissa viimeaikaisissa uutisissa:

Noin 130 kiloa kalaa löydettiin kuolleena Rawain järvestä.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.