DSI Raids Phuketissa sijaitsevan kirjanpito- ja asianajotoimiston väitetään olevan laiton ulkomaalaisten ehdokas

Phuket -

Department of Special Investigation (DSI) teki ratsian kirjanpito- ja lakiyhtiöön Chalongissa, koska sen väitettiin olleen ulkomaalaisten laiton verkkoehdokas sata miljoonaa bahtia yhteensä vahingoista.

Ratsia torstai-iltapäivänä (15th) yhtiössä johti DSI:n pääjohtaja majuri Suriya Singhakamon. Henkilökunta työskenteli normaalisti palvellessaan ulkomaisia ​​asiakkaita, jotka halusivat perustaa yrityksen. Heitä kaikkia pyydettiin lopettamaan työskentely DSI-upseerien kerääessä todisteita.

Majuri Suriya kertoi Phuket Expressille "Tämän yrityksen omistaja on thaimaalainen nainen, jolla on brittiläinen aviomies. Ratsia seurasi meitä, kun havaitsimme, että yritystä väitetään palvelevan ulkomaalaisten perustamiseksi ehdokkaiksi. Tällä tilitoimistolla on noin 40 työntekijää ja yritys on toiminut yli 15 vuotta.

”Ulkomaalaisten tähän yritykseen rekisteröimiä yrityksiä on noin 100. Näistä 44 yritystä liittyy maa-alueisiin, jotka ovat maksaneet noin 100 miljoonan bahtin vahingot. Suurin osa asiakkaistaan ​​on venäläisiä. Monet näistä rekisteröidyistä yrityksistä tekevät ulkomaalaisille kiellettyjä töitä, kuten maiden ja kiinteistöjen vuokraamista ja myyntiä", majuri Suriya kertoi Phuket Expressille.

"Tällaisia ​​yrityksiä harjoitetaan Phuketissa, Chiang Maissa ja muissa idän kuuluisissa matkailukohteissa ja kalliissa paikoissa, joissa asuu paljon ulkomaalaisia", majuri Suriya kertoi Phuket Expressille.

”Ulkomaalaiset ovat todellisia yritysten omistajia, joiden osakkeenomistajina ovat thaimaalaiset. Maiden ostaminen hallintayhtiöiden kautta ei ole todellista liiketoimintaa, koska lain mukaan niiden on maksettava verot ja muut maksut, noin 10 prosenttia jokaisesta ostokerrasta. Ulkomaalaiset ostavat maita vaihtamalla osakkeenomistajia välttääkseen veroja ja Thaimaan lakia maan omistamisesta. Tulevaisuuden ongelma on, että maat kuuluvat vihdoin ulkomaalaisille, mikä on jyrkästi Thaimaan lain vastaista ja mistä tämä ratsastus sai alkunsa. Majuri Suriya kertoi Phuket Expressille.

Phuket Express huomautti, että viranomaiset eivät paljastaneet yrityksen nimeä lisätutkimuksia odotellessa. Myös yrityksen omistajien nimet salattiin.

Samanlaiset tarinamme:

Lainvalvontaviranomaiset tarkastivat Phuketissa useita yrityksiä, joiden kerrotaan liittyvän väitettyyn kiinalaisen "mafian" johtajaan "Tuhaoon". Poliisi takavarikoi autoja, sänkyjä ja tietokoneita.

Talonmiestä vastaan ​​on nostettu syytteet käärmeiden laittomasta hallussapidosta yrityksessä, jonka kerrotaan liittyvän väitettyyn kiinalaisen "mafian" johtajaan "Tuhaoon".

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.