Delfiini havaittiin kanavalla Rassadassa – VIDEO

Rassada, Phuket -

Delfiini havaittiin kanavassa Rasadan osa-alueella Mueang Phuketissa.

Paikalliset Rassadan asukkaat huomasivat delfiinin Tha Jeen -kanavassa Koh Sireyn sillalla aiemmin torstaina (15. kesäkuuta). Paikalliset asukkaat ilmoittivat delfiinistä paikallisille pelastustyöntekijöille ennen kuin he saapuivat kanavalle, ja he kaikki menivät kanavaan jollailla päästäkseen lähemmäksi delfiiniä.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kutsuttiin paikalle tarkistamaan, oliko delfiini loukkaantunut tai heikko.

Uskotaan, että delfiini erottui ryhmästään. Kanavassa oli murtovettä, jossa makea vesi yhtyy meriveteen. Keskustan työntekijät ovat ohjanneet delfiinin siirtymään turvallisesti takaisin mereen

=======================

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.