PÄIVITYS: Kahta Phuketin taksinkuljettajaa veloitettiin mobiilisovelluksen taksin osumisen ja vahingoittamisen jälkeen

Phuket -

Kahta paikallista taksinkuljettajaa syytetään omaisuusvahingosta ja uhkailusta sen jälkeen, kun he törmäsivät "mobiilisovelluksen" taksiautoon ja hyppäsivät sen päälle ulkomaisten matkustajien ollessa sisällä.

Edellinen tarinamme:

Paikallisen taksinkuljettajan väitetään hyökänneen mobiilisovelluksen taksiautoon ja hypänneen sen päälle ulkomaalaisen matkustajan kanssa Thalangin alueella.

Nyt päivitykseen:

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että tapauksiin osallistui kolme paikallista taksinkuljettajaa. Kaksi heistä tunnistettiin Wuttidet Promthongiksi ja Udomchai Pengsutiksi, ja heidät kutsuttiin paikalliselle poliisiasemalle. Heitä syytetään toisen omaisuuden vahingoittamisesta ja muiden uhkaamisesta. Sillä välin myös viimeinen osallisena ollut taksinkuljettaja on kutsuttu oikeuteen, mutta poliisi ei heti tunnistanut häntä.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.