Thaimaan vaalilautakunta sertifioi 329 kansanedustajaa

Kansallinen -

Vaalilautakunta (EY) valmistautuu sertifioimaan vaalipiirijärjestelmään 329 kansanedustajaa, kun taas sertifiointia odottaa noin 71 kansanedustajaa.

Raporttien mukaan ensimmäinen joukko kansanedustajia, jotka saavat todistuksen, ovat ne, jotka eivät ole mukana valituksissa.

Heitä on noin 95 prosenttia kaikista kansanedustajista. Sertifioinnin julkistamistila on jo valmisteltu, vaikka ilmoitukselle ei ole vielä asetettu aikaa.

Lisäksi tänään on kuukausi Thaimaan parlamenttivaalien jälkeen 14. toukokuuta.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/