Mies pidätettiin seitsemästä varkaudesta Phuketissa

Phuket -

Yalasta kotoisin oleva mies on pidätetty Phuketissa, ja hän on myöntänyt syytteen seitsemästä varkaudesta.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistai-iltana (13th) he pidättivät miehen, jonka nimi oli vain Somchai, 44, Betongista Thaimaan alimmasta eteläisestä maakunnasta.

Häneltä takavarikoitiin 50,140 2 bahtia käteistä, kaksi CCTV-kameraa ja käsiase, jossa oli kuusi luotia. Hänet pidätettiin hotellissa Soi Suthat XNUMX:ssa Talad Nueassa, Phuket Townissa.

Somchai myönsi poliisille murtautuneensa hierontaliikkeeseen, leipomoon, pankkiin, kultakauppaan ja ravintolaan Yaowarad Roadilla Talad Nueassa. Poliisi jäljitti epäillyn CCTV-kuvan perusteella saadakseen hänet lopulta kiinni.

Somchai kertoi poliisille, että hän oli oleskellut Phuketissa kuukauden, mutta oli työtön. Hän päätti ryhtyä varkaaksi ansaitakseen tuloja elinkustannuksiinsa. Hän myönsi seitsemän varkauden syytettä. Hänet tuomittiin aiemmin viideksi vuodeksi varkaudesta Yalassa.

Somchaita syytetään yövarkaudesta sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden hallussapidosta ilman lupaa.

Phuket Express huomautti, että poliisi ei maininnut, oliko Somchai sama varas epäonnistui yrittäessään murtautua pankkiin Phuketin vanhassakaupungissa. Sen sijaan varas murtautui läheiseen leipomoon.

=======================

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.