Viisi ihmistä loukkaantui, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, Phatthalungissa tapahtuneen tila-auto-onnettomuuden jälkeen

KUVA: 77kaoded

Phatthalung -

Kolme ulkomaalaista ja kaksi thaimaalaista ovat loukkaantuneet, kun Krabille suuntautunut pakettiauto törmäsi Phatthalungissa.

Sri Nakarinin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaina iltapäivällä (13th) Petchkasem Roadilla (Phatthalung – Trang). Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tien varrelta sähköpylvääseen upotetun vaurioituneen matkustaja-auton.

Kaikkiaan viisi ihmistä on loukkaantunut, heistä yksi vakavasti. Heistä kolme oli ulkomaalaisia, ja kaikki vietiin paikalliseen sairaalaan.

Kuljettaja, Sakkarin Ruengsitiwutthikun, 38, kertoi thaimaalaiselle medialle, että hänellä oli kaksi thaimaalaista ja kolme ulkomaalaista matkustajaa, jotka saapuivat Hatyaista Songkhlassa ja olivat matkalla Krabille. Hän myönsi, että hän nukahti ratissa menettäen tila-auton hallinnan märällä tiellä.

Sri Nakarinin poliisi jatkaa tutkintaa kuljettajaa vastaan ​​tulevien oikeustoimien vuoksi.

Pelastusryhmät eivät salaa matkustajien nimet.

Aiheeseen liittyvissä uutisissa:

Kuljettaja loukkaantui vakavasti ja 11 matkustajaa lieviä vammoja tila-auton törmättyä perävaunuun Pabonissa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.