Bumrungrad investoi Thaimaan ensimmäiseen kampukselle Phuketiin rakentaakseen 150-paikkaisen Boutique-sairaalan ja kehittyneen diagnostiikkakeskuksen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkok, Thaimaa - Bumrungradin kansainvälinen sairaala on ilmoittanut suunnitelmastaan ​​rakentaa 150-bed boutique -sairaala ja edistynyt diagnostiikkakeskus Phuketissa, Thaimaassa. Muutto on osa Bumrungradin strategiaa laajentaa maailmaansa-luokan lääketieteelliset palvelut potentiaalisille markkinoille Thaimaan maakunnassa alkaen Phuketista, Etelä-Thaimaan suuresta kaupungista. Uusi sairaala rakennetaan käyttämällä Bumrungradin strategiaa tarjota potilaille yksilöllistä hoitoa ja innovatiivista lääketieteellistä teknologiaa.

Phuket on korkea-arvoinen paikka yrityksille, turisteille, ulkomailla asuville yhteisöille ja korkealle-tulotason paikalliset asukkaat. Bumrungrad tuo potilaiden kansainvälisen laatu- ja turvallisuusstandardinsa Phuketin asukkaille tarjoten heille mahdollisuuden saada lääketieteellistä hoitoa Bumrungradin huippuluokan kliinisissä tuloksissa, lääketieteellisessä teknologiassa ja innovaatioissa sekä potilaspalveluissa.. Tämä Phuketin kampus on todiste Bumrungradin visiosta tulla luotettavimmaksi terveydenhuollon ja hyvinvoinnin kohteeksi. Bumrungrad Phuketin kampuksen arvioitu hinta on 4.3 miljardia Thaimaan bahtia. Vuoden 16 paikka.3 rai. Bumrungrad Phuket kampus sijaitsee lähellä Phuketin legendaarista Blue Canyon Country Clubia, vain noin 3 kilometrin päässä Phuketin kansainväliseltä lentokentältä.. Bumrungrad Phuket arvioi rakentamisen alkavan heti, kun kaikki tarvittavat luvat on myönnetty.

Mr. David Thomas Boucher, Bumrungradin kumppanuusjohtaja ja projektin johtaja, totesi, "Pidämme Phuketin markkinoita houkuttelevina useista syistä. Ensinnäkin Phuketin saarella on yli 450,000 XNUMX asukasta. Tämä on tärkeää, koska kuten Bumrungradissa Bangkokissa, keskitymme ensisijaisesti paikallisiin thaimaalaisia ​​ja ulkomailla oleviin potilaisiin.. Toiseksi Phuket sai noin 5.4 miljoonaa kävijää etukäteen-pandemia, ja kuusi suurinta vierailijamaata on: Kiina, Venäjä, Saksa, Australia, Iso-Britannia ja Ranska, ja tällä hetkellä matkailu Phuketissa on jälleen vahvaa - pomppinut erittäin hyvin Thaimaan postauksen jälkeen-pandemia re-avataan puolivälissä-2022. Lopuksi on tärkeää huomata, että lähes puolet maailman väestöstä on kuuden ikäisen sisällä-tunnin lento Phuketiin"

Mr. Rajeev Rajan, Bumrungradin kansainvälisten markkinoiden liiketoiminnan kehitysjohtaja, lisäsi, "Lisäksi meitä on 100% luottaa siihen, että Phuketia palvelevat 38 lentoyhtiötä edistävät kansainvälisen lääkematkailun kasvua Phuketissa. Phuketiin saapuessaan nämä potilaat pääsevät saarella sijaitseviin 24 ulkomaiseen konsulaattiin. Olemme erittäin tietoisia monista potilaista, jotka ovat matkustaneet vuosien ajan Phuketista Bangkokiin saadakseen meiltä palveluita. Laajentumisemme Phuketiin tekee hoitoon pääsystä helpompaa ja oikea-aikaisempaa"

Bumrungrad Phuketin kampuksen ensimmäinen vaihe sisältää 150 kampuksen-bed boutique sairaala, edistynyt diagnostiikka ja anti-ikääntymiskeskus sekä parkkipaikka, johon mahtuu mukavasti potilaiden, vierailijoiden, lääkärien ja henkilökunnan ajoneuvoja. Valmistuttuaan uudella Phuketin kampuksella tarjottavat palvelut sisältävät: VitalLife Scientific Hyvinvointikeskus ja Anti-Ikääntyminen, perhe- ja sisätaudit, kardiologia, ortopedia ja selkärangan kirurgia, kosmeettinen kirurgia, sukupuolta vahvistava hoito, urologia ja monet muut

Bumrungrad Phuket -hankkeen laajentaminen luo luottamusta Phuketin paikallisten asukkaiden lisäksi myös ulkomailla oleviin yhteisöihin, liikemiehiin ja lääketieteellisiin matkailijoihin saada kokemusta kansainvälisen standardin mukaisesta sairaalasta.. Bumrungrad uskoo myös, että tämä projekti luo luottamusta Thaimaan terveydenhuoltopalveluihin yhtenä maailman parhaista hyvinvoinnin ja terveydenhuollon kohteista.. Yksi suurista eduista on tulojen tuottaminen paikalliselle yhteisölle sekä noin 500 uuden työpaikan luominen Bumrungrad Phuketin kampukselle.

Bumrungradin laajentuminen Phuketiin on merkittävä virstanpylväs sen tehtävässä tarjota maailmaa-luokan terveydenhuoltopalveluita potilaille Thaimaassa ja muualla maailmassa. Uusi kampus tuo Phuketiin terveydenhuollon korkeimman tason, korkean-terveydenhuoltopalvelujen potentiaaliset markkinat. Bumrungrad on innoissaan voidessaan laajentaa palvelujaan Phuketiin ja tarjota potilaille parasta mahdollista hoitoa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.