PÄIVITYS: Yli 6,000 70 ripulipotilasta Phuketissa, XNUMX % Norovirustartunnan saaneita

Phuket -

Yli 6,000 XNUMX potilasta on kärsinyt ripulista Phuketissa viikon aikana sen jälkeen, kun monet heistä ovat saaneet norovirustartunnan, sanoi Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO).

Edellinen tarinamme:

Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO) tutkii, että monet Phuketin opiskelijat saivat ripulin.

Nyt päivitykseen:

PPHO:n päälääkäri Koosak Kookietikun kertoi Phuket Expressille tiistaina (13.th) että 5. kesäkuuta alkaenth kesäkuuhun 12th ripulipotilaita oli yhteensä 6,382 8. Suurin määrä oli XNUMX. kesäkuutath. He olivat eri-ikäisiä sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten kanssa kaikilla kolmella alueella. Seitsemänkymmentä prosenttia ripulipotilaista on saanut "noroviruksen" tartunnan. Nyt ripulipotilaiden määrä on laskussa.

Taudin tarkka syy on epäselvä. PPHO uskoo kuitenkin, että tauti on aiheutunut vesivaroista ja jäästä. Kuusi jäätekijää, mukaan lukien vesivarat, on testattu. Testitulokset paljastuvat noin viikon kuluttua.

Tohtori Koosak kertoi Phuket Expressille, että jotkut ulkomaalaiset ja turistit saattavat olla huolissaan tästä. PPHO on kuitenkin julkistanut ymmärrystä taudista ja siitä, kuinka suojella itseäsi. He ovat vahvistaneet Phuket Expressille, että tilanne on nyt hallinnassa.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.