Harvinainen delfiini löydettiin kuolleena Krabista

Krabi -

Harvinainen delfiini löydettiin kuolleena rannalta Lanta Islandilta.

Mu-Ko Lantan kansallispuiston johtaja Naeramit Songsang sai ilmoituksen kuolleesta delfiinistä Ba Kan Teang Beachillä Lanta Yain osa-alueella.

Kansallispuiston henkilökunta meni rannalle etsimään naarastäplädelfiiniä. Sen evästä löytyi pieni haava. Se oli kaksi metriä pitkä ja painoi noin 80 kiloa. Delfiini oli juuri kuollut ennen kuin se löydettiin.

Kuollut delfiini vietiin meri- ja rannikkoresurssien virastoon ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.