Belgialainen mies ampuu ja tappaa itsensä julkisella ampumaradalla Phuketissa  

Rawai -

Belgialainen mies ampui itsensä kuoliaaksi ampumaradalla Rawaissa.

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (13th) iltapäivä ampumaradalla Saiyuanissa. Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat ampumaradalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen ruumiin, jonka poliisi tunnisti herra Christiksi, 52, Belgian kansalainen. Hänen koko nimensä salattiin, odotettaessa lähetystöä ja perhekontakteja. Hänen päästään löytyi yksi luotihaava ja hänen ruumiinsa lähellä oli käsiase.

Ampumaradan henkilökunta kertoi poliisille, että ulkomaalainen sanoi halunneensa harjoitella ampumista ja maksoi normaalin radan maksun. Hän oli ampumaradalla ja ampui yhden laukauksen maaliin ennen kuin hän käänsi aseen itseään vastaan ​​liian äkillisesti, jotta kukaan ei voinut pysäyttää häntä. Poliisi havaitsi, että ulkomaalainen oleskeli Phuketissa ja oli expat, koska hänellä oli moottoripyörän ajokortti ja muut paikalliset asiakirjat.

Alueen nimi salattiin poliisin lisätutkinnan ajaksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. TPN Media ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.