Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kazakstanin mies pidätettiin venäläisen loukkaantumisen jälkeen autoammuskelussa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 5. kesäkuuta 2023 sunnuntaihin 11. kesäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuket Townissa laittomaan yökerhoon tehtiin ratsian, koska sen väitettiin avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen ja päästäneen alaikäisiä paikalle.

Toiseen Phuket Townin laittomaan viihdepaikkaan tehtiin ratsian, koska sen väitetään avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen.

Tämä jatkaa säännöllisten ratsioiden suuntausta viikon aikana.

2. Wannabe-varas epäonnistui yrittäessään murtautua pankkiin Phuketin vanhassakaupungissa. Sen sijaan varas murtautui läheiseen leipomoon.

Pankkiryöstön uskotaan kiihtyvän pois sen jälkeen, kun pankissa oleva sireeni oli lauennut.

3. Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Kazakstanista epäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänet autossa suositussa kahvilassa Phuketissa. Epäiltyä on alun perin syytetty oleskelun ylittämisestä.

Kazakstanilainen mies, jonka epäillään ampuneen venäläistä miestä, joka istui autossaan suositussa Phuket Cafessa, on kiistänyt kaikki syytteet, mukaan lukien murhatarkoituksen. Rikoksessa käytetty ase on löydetty lammikosta Cherng Talaysta Thalangista.

Lehdistöstä lähtien epäilty väittää edelleen syyttömyytensä huomattavasta määrästä todisteita huolimatta.

4. Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO) tutkii asiaa sen jälkeen, kun monet Phuketin opiskelijat kärsivät ripulista.

Thaimaassa on sadekausi ja sää on sopiva monille bakteereille, jotka voivat aiheuttaa sairauksia.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

=======================

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.